Historiek

Historiek

Op 16 april 2005 ging onze droom in vervulling en openden we vol spanning en enthousiasme de deuren van onze eigen zaak. Doorheen de jaren volgden de vele investeringen en verbouwingen aan het atelier elkaar op en in au- gustus 2010 werd ook de winkel in een nieuw kleedje gestopt. Zo werd het ‘kleine winkeltje’ van weleer uitgebreid en omgetoverd tot ons eigen moderne concept, waarin de klant centraal staat. Tot op vandaag zijn we trots op de realisatie van Bakkerij Lanaux zoals deze vandaag de dag is.

Al sinds het prille begin, verwennen wij elke dag opnieuw met veel plezier onze klanten en we kijken er naar uit dit nog vele jaren te kunnen blijven doen.

Als Warme Bakker kunnen wij met trots zeggen dat al onze producten in ons eigen atelier worden geproduceerd, enkel en alleen met verse grondstoffen en bloem van de hoogste kwaliteit.

Bakkerij Lanaux staat voor versheid en kwaliteit, u aangeboden met een welgemeende glimlach. Van ‘s morgens- vroeg kunt u bij ons de heerlijke geur van versgebakken brood, koffiekoeken, pistolets en nog vele andere heerlijke specialiteiten opsnuiven.

We bieden een ruim assortiment broodsoorten, pistolets, koffiekoeken, gebakjes en taarten aan en de kaastaart is onze absolute specialiteit!

Kom gerust een kijkje nemen, wij kijken er alvast naar uit u te mogen verwelkomen in onze zaak! Vele bakkersgroeten